Biografie

Kiki Vermeulen moest vechten om in de liveshows van The Voice of Holland terecht te komen, en vloog er meteen weer uit. Maar de zangeres laat zich niet kisten.

Kiki heeft nogal wat voor de kiezen gehad: ze werd tijdens de auditierondes weggestuurd omdat geen van de coaches zich omdraaiden, maar won tijdens de wildcardronde van Radio 538 toch een plek in de liveshows. Tot haar grote schrik kwam ze vervolgens toch nog terecht in de sing-off, maar ook die won ze met vlag en wimpel. Tijdens de liveshows bleek dat haar coach Roel van Velzen toch nog zijn twijfels had, dus belandde ze weer in een sing-off, tegen Esther Nijhove . Deze keer trok ze echt aan het kortste eind en moest ze de show verlaten.

Kiki krabbelde toch snel weer overeind, blijkt uit haar twitter-berichten: “Jeetje wat is dit vreselijk zuur wakker worden! Maar zoooveel lieve/ boze reacties van jullie geven me toch weer een boost guys xx!”

Opgeven is er niet bij voor Kiki, want ze is van plan keihard door te gaan met zingen: “Tuuurlijk ga deze klap omdraaien naar iets positiefs want zingen zal ik. Ik ga mijn dikste vetste best doen. (…) Effe balen en schreeuwen nog en dan stuiter ik zingen weer door want ik wil meer!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s